Welkom op de website van Angelique & Stan. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Angelique en Stan zijn namelijk al 325 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Angelique of Stan? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.


Wij gaan trouwen!

bezoekers: 10118
pagina's bekeken: 18030
www.onzebruiloftsite.nl
Over StanStan is geboren in Tilburg op 25 juni 1974. Hij was een lekkere flinke baby van 52 cm lang! Zijn jonge jaren heeft hij beleefd in de wijk Groenewoud. Met plezier ging hij naar basisschool De Alm. Zodra de zomervakantie aanbrak, dan werden de koffers gepakt voor Camping Wulpen in Cadzand. Het allerliefst bleef Stan tot en met de laatste avond voordat de school weer begon. Tijdens de lagere school periode is Stan verhuisd naar Goirle.

Na de basisschool is Stan naar het Mill Hill College gegaan. In deze periode is Stan gaan stijldansen. Het was ongeveer 1988. Stan was dus een jaar of 14. Hij danste bij Dansschool Boutkan. Daar was hij uiteindelijk assistent geworden en bracht daar zowat al zijn vrije tijd door. De meisjes van de dansschool waren dol op hem. Hij wist zich op de dansvloer (en ja, ook ernaast) als een echte heer te gedragen. Hij had altijd zin om te dansen, zei nooit nee, en kon met veel geduld uitleggen hoe de programmas gedanst moesten worden. 

Na het Mill Hill College is Stan naar de Pabo gegaan. Was leuk, alleen iets zei hem, dat dit het niet zou worden. Uiteindelijk is Stan terecht gekomen in het Maatschappelijk Werk. Deze opleiding paste hem. Inmiddels werkt Stan zo'n 13 jaar  bij Prisma. Hij is daar een graag geziene collega en begeleider. Een pittige baan, maar een baan met voldoening. Inmiddels is Stan vader van Ruben en Elke. De kinderen en Angelique zijn zijn lust en leven!  Sinds 2 jaar is Stan ook gaan paardrijden dankzij Elke die al op paardrijles zat. Hij is als het ware besmet geraakt met het paardenvirus. De vrijdagavonden zijn vanaf toen gereserveerd voor paardrijles. Dit geeft Stan enorm veel plezier