Welkom op de website van Angelique & Stan. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Angelique en Stan zijn namelijk al 325 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Angelique of Stan? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.


Wij gaan trouwen!

bezoekers: 10117
pagina's bekeken: 18029
www.onzebruiloftsite.nl
Over AngeliqueAngelique is geboren in Tilburg op 22 maart 1971. De artsen op het Maria Ziekenhuis noemde haar de ' Beatle' , omdat ze lange zwarte haartjes had. Haar eerste jaren heeft ze doorgebracht in Tilburg West. Het was een meisje dat graag naar school ging. Tijdens de lagere school is ze met haar gezin verhuist naar het centrum van Tilburg. Daar zijn haar broer en zus geboren. Daniëlle werd geboren toen Angelique 7 jaar was en Geerd-Jan toen Angelique 14 jaar was. De komst van Daniëlle en Geerd-Jan vond ze hartstikke leuk. Ze heeft dit heel bewust mogen meemaken. 
Wat Angelique het allerliefste deed was knutstelen, freubelen en buiten spelen. Voor de buis hangen was er voor Angelique niet bij. Tijdens de weekenden ging Angelique logeren bij Opa en Oma van de Pol in Oisterwijk. Daar was altijd wel wat te doen, beukennootjes zoeken in de Beukendreef of kaartje leggen met Oma. 

Al vroeg ging Angelique op zichzelf wonen. Ze werkte bij Auberge du Bonheur en daarnaast zat ze op het ROC. 
Gaandeweg kreeg Angelique de mogelijkheid om een eigen horecazaak te starten in het Centrum van Tilburg. Dit heeft ze aangepakt. Voor wat ontspanning en plezier ging Angelique dansen bij Dansschool Boutkan. Een wereld van plezier ging voor haar open. Zodra ze op de dansvloer stond, leek niets anders meer te bestaan! Met Stan is ze wedstrijden gaan dansen, en van het één kwam het ander.

Na enkele jaren is ze gestopt met de horecazaak. In 2000 begon ze een nieuwe carriere in de sales bij SBA-euro. Daar heeft ze op de dag af 13 jaar gewerkt, waarna ze in Etten-Leur is gaan werken. Natuurlijk staat haar gezin op de eerste plaats...
 
Angelique is een spontante, creatieve meid die van plezier en gezelligheid houdt. Inmiddels zijn naast het freubelen ook de hobby's koken en likeur maken gekomen. Ze laat hier iedereen met veel plezier van meegenieten!