Wij gaan trouwen!    Home
Ons verhaal
Over Angelique
Over Stan
Contact
Nieuws
Festiviteiten
Fotoboeken
Bruiloft VIPS
Gastenboek
Hotspots
Trouwgids
do and don'ts


 Inloggen  


bezoekers: 1158
pagina's bekeken: 2658
www.onzebruiloftsite.nl

Ons verhaalHet was bij Dansschool Boutkan. Zo rond 1994. Angelique zag Stan dansen en vond hem een echte heer. Een heer die wist hoe bij een dame moest behandelen. Stan zag Angelique en hij dacht 2 dingen; als eerste, Wauw! en als tweede, daar wil ik mee gaan dansen. Dit gebeurde. Stan en Angelique werden danspartners. Heel onschuldig... de eerste weken. Het duurde niet lang voordat de vonk volledig oversprong. Samen hebben zij succesvol menig wedstrijden gedanst. Met als topper toch wel de Zuid Nederlandse kampioenschappen waarbij zij de 1e prijs binnen sleepte met Ballroom en 2e prijs voor Latin American. 

In 1997 zijn Stan en Angelique samen gaan wonen in Goirle. Hier hebben zij een fijne tijd gehad. Toch begon een koopwoning en toekomstig gezin te lonken. Hierdoor zijn zij verhuist naar de Leenherenstraat. Niet lang daarna werd Ruben geboren. 3 jaar later werd Elke geboren. Het gezin is compleet en vol geluk. Met deze 2 kanjers erbij is een jong gezin geboren. Dankzij ontzettend veel hulp van de familie kon zowel Angelique als Stan het werk combineren met de kinderen. 

Nu de kinderen steeds zelfstandiger worden en er steeds meer ruimte ontstaat om even met z'n tweetjes iets te ondernemen, was het voor Angelique duidelijk, Er breekt een nieuwe fase aan. Samen met Ruben en Elke heeft Angelique Stan in Griekenland ten huwelijk gevraagd. Wat anders kon hij dan "ja!" zeggen?