Welkom op de website van Angelique & Stan. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Angelique en Stan zijn namelijk al 325 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Angelique of Stan? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.


Wij gaan trouwen!

bezoekers: 10119
pagina's bekeken: 18031
www.onzebruiloftsite.nl
Nieuws

De ringen worden gegraveerd....

aangemaakt op: 06-04-2018

Nog 8 weken te gaan... Het begint op te schieten. 
We hebben de ringen doorgepast en deze worden  nu gegraveerd. 
Wat ontzettend spannend; We hebben er nu al zin in!

Ambacht en nostalgie

aangemaakt op: 08-02-2018

Vandaag hebben wij met veel plezier onze bakker gekozen die ons gaat verwennen met zijn ware ambacht. Wanneer je bij hem in de zaak komt, waan je jezelf even in de vijftiger jaren! Zijn familie bestierd de banketzaak al meerdere generaties in Tilburg. Hij verzorgd diverse lekkernijen van onze snoeptafel, waaronder natuurlijk onze taart waar wij graag als bruidspaar het mes in zetten.

Muziek

aangemaakt op: 01-02-2018

Op dit moment zijn we muziek aan het verzamelen voor tijdens de feestelijke borrel. Hebben jullie muziek waarbij jullie absoluut niet stil kunnen staan? Waarbij toch stiekem de voetjes heel even van de vloer gaan? Wij horen graag jullie tips in ons gastenboek! 

Onze eigen website!

aangemaakt op: 01-02-2018

Na wat positieve verhalen gehoord te hebben over een eigen bruiloftsite, hebben wij besloten om hier ook aan te beginnen. En wat pret, het is geweldig om alles over onze bruiloft in een site te gaan verwerken! Wij zijn erg blij dat we jullie hierdoor over alles op de hoogte kunnen houden. We hopen dat jullie het net zo leuk vinden als wij het vinden. Schrijf je een berichtje in het gastenboek?