Wij gaan trouwen!

bezoekers: 2635
pagina's bekeken: 5546
www.onzebruiloftsite.nl
Nieuws

Ambacht en nostalgie

aangemaakt op: 08-02-2018

Vandaag hebben wij met veel plezier onze bakker gekozen die ons gaat verwennen met zijn ware ambacht. Wanneer je bij hem in de zaak komt, waan je jezelf even in de vijftiger jaren! Zijn familie bestierd de banketzaak al meerdere generaties in Tilburg. Hij verzorgd diverse lekkernijen van onze snoeptafel, waaronder natuurlijk onze taart waar wij graag als bruidspaar het mes in zetten.

Muziek

aangemaakt op: 01-02-2018

Op dit moment zijn we muziek aan het verzamelen voor tijdens de feestelijke borrel. Hebben jullie muziek waarbij jullie absoluut niet stil kunnen staan? Waarbij toch stiekem de voetjes heel even van de vloer gaan? Wij horen graag jullie tips in ons gastenboek! 

Onze eigen website!

aangemaakt op: 01-02-2018

Na wat positieve verhalen gehoord te hebben over een eigen bruiloftsite, hebben wij besloten om hier ook aan te beginnen. En wat pret, het is geweldig om alles over onze bruiloft in een site te gaan verwerken! Wij zijn erg blij dat we jullie hierdoor over alles op de hoogte kunnen houden. We hopen dat jullie het net zo leuk vinden als wij het vinden. Schrijf je een berichtje in het gastenboek?