Welkom op de website van Angelique & Stan. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Angelique en Stan zijn namelijk al 325 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Angelique of Stan? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.


Wij gaan trouwen!

bezoekers: 10114
pagina's bekeken: 18026
www.onzebruiloftsite.nl
Bruiloft VIP's

Onze getuige Ivo Spruijt!
De trotse broer en getuige van Stan! Ivo, Bedankt dat jij getuige wil zijn op onze bijzondere dag x
 
Onze getuige Niek Spruijt
De vader van Stan, Niek, wat vinden wij het fijn dat jij als getuige aanwezig bent op onze bruiloft! Je bent ons kersje op de taart! We houden van jou!
 
Onze getuige Tante Jeanne!
Tante Jeanne is de zus van de vader van Angelique. Lieve tante Jeanne, wij vinden het geweldig dat je onze getuige wil zijn! x
 
Onze getuige DaniŽlle
De lieve zus van Angelique. Lieve DaniŽlle, Wat ontzettend fijn dat je op onze bruiloft kan zijn! Zonder jou en je gezin is het niet compleet... Natuurlijk zijn wij apetrots dat ook jij onze getuige wil zijn!
 
Onze ceremoniemeester Rob van Hest!
Wij weten zeker, dat met onze goede vriend Rob aan boord het een geweldige dag gaat worden! Rob, Bedankt! x Rob vraagt aan alle genodigden om bij vragen, opmerkingen of plannen contact met hem op te nemen via 06-16803402